به گزارش الوند _ سلمان محمدی روز دوشنبه ۲۸ شهریور ماه ۱۴۰۱ در شورای آموزش و پرورش شهرستان کنگاور اظهار داشت: آموزش و پرورش همواره در نگاه مسولین کشور از جایگاه والا و ارزشمندی برخوردار بوده است و اگر ما بخواهیم دانشآموزانی در تراز جمهوری اسلامی تربیت کنیم شرط تحقق آن در گرو اجرای کامل سند بنیادین آموزش و پرورش خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه اجرا و تحقق این سند جز با مشارکت همه جانبه و موثر شرکای آموزش و پرورش امکان پذیر نخواهد بود،افزود: شورای آموزش و پرورش ، مجمع خیرین مدرسه ساز و انجمن اولیا ومریبان مهمترین شرکای آموزش و پرورش هستند که نقش کلیدی در تحقق و یا عدم دستیابی به اهداف ترسیم شده در این سند عهده دار می باشند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه تصریح کرد: شورای آموزش و پرورش از فرماندار، امام جمعه به عنوان پدر معنوی جامعه و مسولین تاثیر گذار تشکیل شده که هرچه این شورا قوی تر باشد موجبات تقویت آموزش و پرورش را فراهم خواهد کرد، ضمن اینکه سخاوت و همراهی خیرین مدرسه ساز نیز موجب شده شرایط و فضای بهتری برای تعلیم و تربیت دانش آموزان ایجاد گردد.
محمدی از انجمن اولیا و مربیان برای دانش آموز به مثابه دو بال یک پرنده یاد کرد و گفت: همانطور که یک پرنده برای پرواز و پر کشیدن به دوبال خود نیاز دارد، دانش آموزان هم برای رشد و کسب قله افتخار نیازمند همکاری و هماهنگی اولیا و مربیان هستند.
وی در ادامه یکی از وظایف آموزش و پرورش را انتقال ارزش ها و فرهنگ ناب اسلامی به نسل جوان برشمرد و گفت : همزمانی آغاز سال تحصیلی جدید ، هفته پایانی صفر و هفته دفاع مقدس فرصت مغتنمی است تا ابعاد مختلف فرهنگ ایثار و شهادت برای نسل جدید که این رویدادها را لمس نکرده اند تبیین شود.
مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه همچنین از کاهش مدارس کانکسی این شهرستان از ۱۳ مورد به ۵ مورد خبر داد و یاد آور شد: این اداره کل آمادگی دارد به شرط اختصاص زمین دارای سند و وجود حداقل ده دانش آموز ساخت مدارس موردنیاز را طی ماه آینده آغاز نماید.
لزوم ورود آموزش و پرورش به بحث مولد سازی و ایجاد درآمد پایدار و اختصاص حداقل ۴ درصد از بودجه شهرستان به حوزه آموزش و پرورش جهت تعمیر و تجهیز مدارس از جمله تاکیدات مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در این نشست بود.