به گزارش الوند،علیرضا قاسمیفرزاد در جلسه کارگروه اقدام مشترک و تنظیم بازار استان همدان ، اظهار داشت: گزارش مبسوطی در زمینه جوجهریزی ارائه شد که در این زمینه مشکل خاصی در استان وجود ندارد که از جهاد کشاورزی و تولید کنندگان مرغ انتظار میرود عرضه آنها بیش از ۲۰۰ تُن در روز صورت باشد.
وی ادامه داد: با توجه به مشکلاتی که در زمینه نهادههای دامی در سطح کشور وجود دارد، پیگریهایی لازم انجام شده تا این مشکل مرتفع شود که با رفع این معضل روند جوجهریزیهای مرغداران نیز تقویت و پشتیبانی می گردد.
استاندار همدان با اشاره به اینکه کنترلها و نظارتهای لازم در زمینه عرضه و توزیع آرد نانواییها و صنف و صنعت استان انجام خواهد گرفت، افزود: اتحادیه نانواییها در سطح استان، کنترل و نظارتهای خود را بر نانواییها به طور مستمر انجام دهند که بمنظور کنترل هرچه بیشتر آرد، دفترچههایی صادر میشود که طبق آن روزانه متصدی نانواییها میزان مصرف آب و برق خود را دقیقتر و تعداد کیسه آردهای که مصرف شده را ثبت و ضبط خواهند کرد ضمن اینکه در آینده نزدیک نیز مسائل عرضه آرد به نانواییهای استان به صورت الکترونیک انجام خواهد شد.
قاسمی فرزاد یکی از دلایل کمبود برخی کالاها را خرید و نگهداری بیش از مصرف عنوان کرد و گفت: طبق گزارشهای موجود، به علت ذخیره بیش از مصرف برخی از اقلام اساسی مانند روغن و رب توسط برخی از مردم، تاریخ مصرف آنها گذشته و غیر قابل استفاده شدهاند.
استاندار همدان با بیان اینکه مشکل کمبود روغن و شکر بازار به طوری جدی پیگیری و دستورات لازم در این زمینه به جهاد کشاورزی جهت اقدام صادر شده است از آماده سازی بیش از ۸۰۰ تُن سهمیه شکر جهت تزریق به بازار در آینده نزدیک خبر داد.
نماینده عالی دولت در استان همدان تصریح کرد: گشتهای مشترک ستاد تنظیم بازار، نظارت خود را بر نانواییها و مغازهها بیشتر خواهند کرد تا در حق مردم اجحافی صورت نگیرد که در این زمینه با متخلفان به طور جدی و طبق قانون برخورد و واحدهای صنفی که کلیه قوانین و مصوبات کارگروه استانی اقدام مشترک و تنظیم بازار را رعایت کنند مورد تشویق قرار خواهند گرفت.
وی در پایان خواستار راهاندازی میادین عرضه مستقیم میوه و ترهبار در تمام شهرستان های استان شد.
لینک کوتاه : https://www.alvandgharb.com/?p=3677